НОВИНИ

10 May 2018

Low Power Win – нова, ценово-ефективна серия DC-DC преобразуватели от AIMTEC

 

Aimtec представи новата си Low Power Win продуктова линия, състояща се от 4  модела маломощни DC-DC преобразуватели, която ще промени  схващането за модулните решения. Благодарение на подобрения в ефективността на производствения процес и многогодишен R&D, тези модели се предлагат на цени, правещи ги подходящи за чувствителни по отношение на разходите проекти. Цените на новата Aimtec Low Power Win серия ще помогнат на клиентите да осъществят значителни  спестявания.

Новата продуктова линия на Aimtec предлага 5VDC вход/изход при максимален изходен ток 200mA и максимален капацитивен товар от 2400μF, защита от продължително късо съединение, висок КПД, работа в широк температурен диапазон, нормирани толеранс и MTBF, както и незначителни пулсации и шум. Други отличителни характеристики са ниската консумация на ток без товар, EMC съвместимост и изолация между входа и изхода 1500VDC.

Изборът на модулен дизайн вместо дискретно решение има редица предимства: частично намаление в цената, намалявайки разходите за закупуване, намалени разходи и време за разработка на изделията, както и тези за склад и инвентаризация.

Aimtec предлага множество тествани и доказани разработки, които намаляват времето за реализация и възвръщане на инвестициите, и тази нова продуктова линия е забележителен пример в тази посока!

И по отношение целите за намаляване на разходите, и по отношение ползите от доказалите се модулни разработки на Aimtec, както и като алтернатива на дискретните решения, Low Power Win серията на Aimtec със сигурност ще бъде в помощ на клиентите при разработката и реализацията на новите им продукти!

 

Виж в каталога