НОВИНИ

22 July 2015

Продуктови новини от Microchip

 

 

 

Чрез Core Independent Peripherals, се позволява функции в широк спектър от приложения и по-специално в потребителска електроника, IoT и системи с критични изисквания към безопасност - PIC16F18877 е първият MCU с ADC изчисление и първият MCU от PIC16 серията на Microchip отличаващ се нов режим нa ниска консумация на енергия.

Произведени с технологията на Microchip - high-performance SuperFlash®, SST26WF080B и SST26WF040B са нови попълнения към 1.8V фамилия устройства с технология Serial Quad I/O™ (SQI) SuperFlash® Memory, памети. Те предлагат най-бързите времена за изтриване в индустрията, отличават се с малки корпуси и ниска консумирана мощност за следващата генерация от портативни батериини системи и устройства, включващи приложения за Internet of Things.

Виж повече

Виж в каталога

 

Microchip представи PAC1921 - първият в света токов сензор, свързващ се откъм страната с по-висок захранващ потенциал и разполагащ с цифрова и аналогова периферия. PAC1921 разполага, както с цифров изход, така и конфигурируем аналогов изход, посредством, които представя измерената мощност, ток или напрежение като се използва само един извод. Същевременно с това, всички измерени стойности на мощността, могат да бъде предадена към микроконтролер и чрез двупроводен цифров интерфейс, който е съвместим с I2C.

Чрез интегралните схеми MCP8025/6 на Microchip може да захраните голям набор от dsPIC® контролери за цифрова обработка на сигнални (DSCs) или PIC® контролери, използвани за управлението на безчетково електрозадвижване, или за управление шест N-канални MOSFET транзистора. Тяхната висока издържливост на околна температурна от 150°C, малък ток на консумация - 5µA в режим Sleep и LIN трансивър ги прави много подходящи за устройствата намиращи приложение в автомобилостроенето като например за управление на помпи и вентилатори.

Виж в каталога Виж в каталога